KREMALI BÜREKSEL LAHANASI
Brüksel lahanasini oldu bitti sevmezdim ama ufacik tefecik oluslari hep hosuma gitmistir market raflarindada beni al beni al diyerek bakinca lahanaciklar kendilerine tekrar sans verdim 😃 iyi ki de vermisim cafefernonda sayfasindaki tarife uyarak yaptim ve artik bruksel lahanasi tuketenlerdenim bende😃sizde benim gibi simdiye kadar yemediyseniz bence siz de bi sans vermelisin iz artik 😉gelelim tarife ;
500 gr bruksel lahanasi
1 yemek kasigi tereyag
Istege bagli 1 yada 2kutu hazir sivi krema (besamel soslada yapabilirsiniz)
1 cay kasigi karabiber ve tuz
Ve istege bagli yine krema sosuna limon sikabilirsiniz.
Lahanaciklari yikayip ortadan ikiye kesip pecete ile biraz islakliklarini aliyoruz sonra tava da tereyag eritip lahana lar 3-4 dk kavuruyoruz sonra kremasini ilave edip kisik ateste kivam alincaya kadar pisiriyoruz . Yaninda makarna ilede servis yapabilirsiniz sadede tuketebilirsiniz.afiyet olsun 😉
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder